Jollein bij Mini Boss

Jollein bij Mini Boss

De leukste items van Jollein vind je bij Mini Boss in Deventer. Van slaapzakken en dekens tot knuffels en speelgoed, alles met liefde. Waarom wij er gek op zijn? Check onze blog!

Familie liefde sinds 1973
Het verhaal achter Jollein is het verhaal van familieliefde. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers maar ontstaan vanuit de basis een oer-Hollands gezin. Alle producten worden iedere dag nog steeds ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dit is hét geheime ingrediënt van Jollein. Niet voor niets dat we Jollein graag verkopen bij ons in de winkel in Deventer.

Een rijdende showroom
Het textielbedrijf in babyartikelen, waarvoor oprichter Wim Smits sr. werkte, ging in helaas 1973 failliet. Hij was getrouwd en had een gezin met kinderen en er moest natuurlijk brood op de plank komen. Wim zat niet bij de pakken neer, kocht een paar rollen mooie stof en bracht deze naar een naaiatelier in Friesland. In een opgeknapte oude bus ging hij daarmee met zijn eerste gemaakte handel bij zijn bekende relaties langs; het familiebedrijf was geboren.

Uitvinder van de babyslaapzak
In de vroege jaren van Jollein kochten de moeders in Duitsland standaard trappelzakjes voor hun baby. Bij Jollein vonden we dit een aardig ding, wat slechts met een paar kleine aanpassingen een ideale babyslaapzak kon zijn. In het Jollein-atelier werd het patroon uitgewerkt en zo was de eerste echte baby slaapzak in Nederland een feit. Tot op de dag van vandaag is de baby slaapzak nog steeds één van onze favoriete producten. Deze items en meer vind je voor een deel online en nog meer bij ons in de winkel in Deventer. Check hier het online aanbod

We hebben een breed aanbod van slaapzakken en dekens tot doeken en speelgoed. Alles voor de kleinsten van Jollein vind je bij Mini Boss in Deventer.