Klantenservice
1 Meest gestelde vragen:
1.1 Hoe weet ik hoe een item valt qua maat?

We proberen altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe een item zal vallen qua maat. Mocht je hier toch over twijfelen of vragen over hebben mag je ons altijd bellen of mailen en helpen we je zo precies mogelijk.

1.2 Zijn de kleuren altijd precies zoals op de foto?

Wij proberen de kleuren altijd zo goed mogelijk te laten zien. Echter zijn alle laptops, iPads, telefoons etc weer anders en komen foto's soms net anders over qua kleur dan in het echt. Mocht het op de foto nou echt helemaal anders overkomen dan in het echt zullen wij dit er duidelijk bij vermelden of er voor kiezen het item niet online te zetten. 

1.3 Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Je kan met ons op verschillende manieren gemakkelijk in contact komen. 
- kom gezellig langs in de winkel.
- Bel ons tijdens winkel openingstijden op 0570-834027
- Stuur ons een mailtje naar: [email protected]
- Stuur ons een privé bericht via Facebook of Instagam 

Wij doen er altijd ons best voor alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, wanneer het druk is in de winkel kan het iets langer duren aangezien we u als klant in de winkel altijd zo goed mogelijk willen helpen.

1.4 Kan ik jullie items ook ergens live zien?

Zeker! Wij hebben midden in het prachtige centrum van Deventer een winkel waar je alle items kunt bewonderen en ervaren. 

1.5 Hoe kom ik bij jullie winkel in Deventer?

Onze winkel is goed bereikbaar op diverse manieren. 

- Ga je met de fiets dan is er achter de Hema een bewaakte fietsenstalling.
- Met de auto kan je in de centrum parkeergarage je auto parkeren, dit is heel dichtbij ons. Ga je voor de volledige Deventer ervaring? Dan kan je auto ook aan de overkant van de IJssel parkeren op de worp. Dit is kosteloos en met het pontje ben je zo in de stad. 
- Met de trein ben je vanaf het station in 5 minuten lopen bij ons in de winkel. 

 

1.6 Met welke bezorger worden de pakketten verstuurd?

Wij hebben een samenwerking met fietskoerier Deventer. Fietskoerier Deventer is de meest duurzame, sociale en innovatieve post- en koeriersdienst van Deventer en omstreken.

Zij verzorgen de verzending van onze pakketten. Dit betekend dat het zo maar kan dat jouw pakket op de fiets bezorgd zal worden! De steden waar nog geen fietskoerier actief is worden door hen onderverdeeld over DHL en GLS en soms PostNl.

Je ontvangt een track en trace en hierin is altijd te zien wie uw pakket zal komen bezorgen.