IZIPIZI Parijs -GLAZEN DIE JE LATEN GLIMLACHEN-

IZIPIZI Parijs -GLAZEN DIE JE LATEN GLIMLACHEN-

IZIPIZI is een supertoffe brand uit Parijs welke zonnebrillen ontwikkeld voor kinderen!

“We willen zoveel mogelijk mensen laten lachen, door een bril te creëren die zowel betaalbaar als vriendelijk is voor de planeet, en die je ogen op elk moment in je leven beschermt.”

 

IZIPIZI is een supertoffe brand uit Parijs welke o.a. zonnebrillen ontwikkeld voor volwassen en kinderen ! Deze brillen ontwerpen zij zelf in eigen huis waardoor ze op elk detail hoge normen kunnen nastreven. Denk aan kwaliteit voor een goede prijs, maar ook door te kiezen voor bepaalde materialen en werkwijzen welke hun ecologische voetafdruk kan doen verkleinen. 

 

Het welzijn van hun teams wordt bevorderd en er worden liefdadigheidsorganisaties ondersteund. Dit alles heeft er voor gezorgd dat zij sinds 2023 gecertificeerd zijn als B Corp wat hun toewijding aan voortdurende verbetering erkent !

 

Hier bij MINI BOSS hebben wij de zonnebrillen van 0 tot en met 16 jaar. Deze brillen hebben 100% UV-lenzen (UV 400) van Categorie 3 die beschermen tegen verblinding en 100% van ultraviolette stralen filteren. De scharnieren zijn flexibel en de armen comfortabel.

 

  • De kristallijne lens (de natuurlijke lens) van de ogen van kinderen is doorlaatbaar voor ultraviolette (UV) stralen en wordt pas op volwassen leeftijd ondoordringbaar ! 
  • De zonnebrillen t/m 36 maanden hebben een handig rubberen hoofdbandje om de bril vast te zetten op het hoofd. Dit voorkomt verlies en het af trekken van de bril ;) *
    -Voor de grotere kinderen hebben we mooie brillenkoordjes van ByMelo
  • Alle zonnebrillen worden geleverd met een mooie vilten hoesje om de bril in mee te nemen onderweg :)


*Als u gebruik maakt van het rubberen bandje om het hoofd, adviseren wij eerst één kant vast te maken, achterlangs het hoofdje om om vervolgens de andere kant vast te maken. Dit voorkomt dat je hem naar beneden moet trekken als een duikbril, waardoor haartjes ertussen kunnen komen (AU!).. De zonnebrillen van IZIPIZI kun je bij ons in de winkel kopen en online in onze webshop !Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.