Holy Cow!

Holy Cow!

Wist je dat we in Deventer en Twello ook leuke winkels hebben?! Bij Holy Cow! vind je de leukste kleding, cadeaus, boeken en woonaccessoires.

Holy Cow! is anders, uniek en vol kleur! Een mini-warenhuis met stoer en Scandinavisch tot lekker retro en kitsch. Het prachtige hoekpand omvat een originele collectie met o.a. kleding van Ragwear, King Louie, Tante Betsy, Lien & Giel en Smashed Lemon.

Verder bestaat ons assortiment uit supergave sokken, cadeaus, sieraden, boeken, lampen etc... eigenlijk alles om je huis gezellig te maken. Bij Holy Cow verkopen we merken als House Doctor, Rice, Seletti en Keecie en verder alleen dat wat we zelf leuk vinden. Bij twijfel komt het er niet in.

Zes jaar geleden begonnen we met onze passie voor leuke items en kleding dat net even anders is. Gestart in een klein hoekpand en door de jaren heen twee andere panden aangetrokken, hierdoor is een gave winkel ontstaan met spannende hoekjes. 

Ook het dorp Twello hebben we blij gemaakt met wat kleur en liefde. Hier parkeer je gratis en helpen we je met dezelfde passie als in onze vestiging in Deventer. Dus mocht je een dagje Deventer in de agenda hebben staan bezoek dan naast Mini Boss ook Holy Cow! Zeker weten dat je met wat leuks naar huis gaat.

Een kleine sfeerimpressie vind je op Facebook of op onze website www.holycowshop.nl

 

Wil je Deventer even uit? In Twello hebben ze ook een vestiging.