Dopper als dorstlesser!

Dopper als dorstlesser!

C’mon Barbie, let’s go party! Deze roze Dopper is de kroon op jouw prinsessenbestaan, de glitter bij de glamour, de strawberry in jouw daiquiri. Jij hebt anabooltje Michael of Ken met zijn roze Beach Cruiser niet nodig, met deze roze drinkfles kan jij elk avontuur aan.

Naar het strand, ‘t zwembad of gewoon de Vondelvijver; het maakt niet uit waar je heengaat als het maar iets met water te maken heeft. We zitten vol in de zomer met temperaturen die ons dorstig maken. Ideaal voor de kids mee naar school, lekken doen ze niet. En met een sportcap zijn ze ook nog eens extra makkelijk tijdens het sporten.

Bij Mini Boss verkopen we de Dopper in alle denkbare kleuren. We vinden ze niet alleen handig maar ook nog eens cool, een fles waar je nog mee eens op pad gaat. Tijdens onze verre reizen naar Azie gaat er altijd een Dopper mee, het liefst in onze favoriete kleur roze.

Deze roze (en ook de andere kleuren) Dopper fles vul je met kraanwater. Daarmee bespaar je niet alleen geld maar ook zo’n 40 petflesjes per jaar! Hard nodig want jaarlijks belandt zo’n 8 miljard kilo aan plastic afval in onze oceanen. Voor je rechterhersenhelft: dat is gelijk aan het gewicht van zo’n 2 miljard flamingo’s.

Deze duurzame roze waterfles is vrij van BPA en andere weekmakers en onderscheiden met een zilver Cradle2Cradle certificaat. 

Met de aankoop van deze roze Dopper steun je direct de projecten van Dopper Foundation. Gefinancierd door 5% van de netto verkoopomzet investeert Dopper Foundation in onderzoek en kennis over plastic in onze oceanen. Want er zijn nog veel meer toffe initiatiefnemers die zich bezighouden met het terugdringen van de plastic soup. Daarnaast help je de komende drie jaar zo’n 10.000 Nepalezen aan schoon drinkwater, want Dopper Foundation steunt tevens de drinkwaterprojecten van Simavi in Nepal. Held! 

Check ze in onze winkels of online: https://mini-boss.nl/verzorging/eten-drinken/dopper/